بارکد و دستگاه بارکدخوان در نرم افزار حسابداری

بارکد چیست

در سیستم های حسابداری و فروش جهت ثبت دقیق تر فاکتور ها و همچنین افزایش سرعت فروش، از ثبت توسط بارکد خوان استفاده می شود. در واقع بارکدخوان همانند کیبرد می باشد که اطلاعات را از روی برچسب های بارکد دار می خواند و به صورت خودکار کد خوانده شده را در کادری که مکان نما در آن فعال است، می نویسد. به بیان دیگر، تفاوت صفحه کلید و بارکد خوان در روش دریافت اطلاعات می باشد. صفحه کلید اطلاعات را از تایپ کاربر تشخیص می دهد ولی دستگاه اسکنر بارکد خوان اطلاعات را از اسکن لیزی برچسب بارکد دار تشخیص می دهد.

 

انواع بارکد قابل استفاده

به طور عمومی دو نوع بارکد در سیستم های نرم افزار و دستگاه های بارکد اسکنر در حال استفاده می باشد

 

بارکد دو بعدی یا میله ای

 مزیت بارکد میله در ارزان بودن دستگاه اسکنر آن می باشد ولی اپراتور فروش باید دستگاه بارکد خوان را فقط در جهت صحیح برچسب بارکد کلیک کند تا کد آن خوانده شود.

بارکد 3 بعدی با گرافیکی

مزیت بارکد 3 بعدی یا گرافیکی در آن است که اپراتور در هر زاویه ای با دستگا بارکدخوان کلیک کند، کد برچسب خوانده خواهد شد اما دستگاه بارکدخوان 3 بعدی تقریبا دو برابر گرانتر از دستگاه بارکد خوان دو بعدی می باشد. 

انواع دستگاه بارکدخوان

دستگاه های بارکدخوان در انواع ایستاده، دستی، پایه دار، بی سیم و با سیم می باشند. معمولا در انبارهای بزرگ دستگهای بارکدخوان اتوماتیک دارای سیستم عامل استفاده می شود ولی در کانتر فروش فروشگاه های زنجیرای نوع 3 بعدی آینه دار استفاده می شود تا صحت کد خوانده شده دارای اطمینان بیشتری باشد. اما در صورتی که شما دارای یک فروشگاه کوچک هستید یک دستگاه بارکدخوان کوچک دارای پایه مناسب می باشد. 

 

راهنمای ثبت بارکد کالاها در نرم افزار حسابداری آسمان

 

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل